Aká je pravda ?

 
Na úvod by som rád položil čitateľom dve otázky ?

Zamyslel sa už niekto z vás nad tým, aká je skutočná pravda?
V prípade, ak by pravda vyšla najavo, boli by sme schopní ju prijať ?

Pozrime sa na to spolu. V akom svete žijeme teraz ? Máme svoje zamestnanie, doma si sadneme pred televízor, pozrieme si obľúbený seriál, zájdeme si na prechádzku, máme na krku globálne otepľovanie (aj to nie tak celkom – článok už čoskoro) a neustále sa niekam ponáhľame. Občas si v správach pozrieme srandičky typu „hasiči zachraňovali zo stromu bezradnú mačku“ alebo si pozrieme majstrovstvá sveta v jedení párok. Vcelku zábavný a bezstarostný život. Z času na čas sa síce nájde niekto, kto nám priblíži aj iné možnosti ako „kaleráby“ typu ČLOVEK POCHÁDZA Z OPICE alebo že ho STVORILA ZÁHADNÁ BOŽIA RUKA len tak z ničoho. Takéhoto človeka však rýchlo označíme za blázna a opäť sa venujeme svojmu bezstarostnému životu.

Nezabúdajme však na to, že práve „blázni“ menia históriu a budúcnosť ľudstva (napr. A. Einstein a spol.). Uvedomujeme si, že sme denne doslova zasypávaní zbytočnými hlúposťami a dôležité veci ostávajú v úzadí ? Teda...jednak hlúposťami, jednak klamstvami. Pretože hlúposti sú presne to, čo nás má prinútiť nemyslieť na dôležitejšie veci. Pripadá mi to, ako keď sa za bývalého režimu namiesto správ vysielala v televízii Angelika, len aby sa verejnosť nedozvedela dôležité fakty. Pýtate sa...o akých dôležitých faktoch to stále hovorím ?

Uveďme si konkrétny príklad. Predstavte si, že by som verejnosti práve v tejto chvíli oznámil, že na Venuši sú pozostatky obrovských miest, ktoré by nepochybne dokazovali prítomnosť života aj na iných miestach okrem Zeme. Verejnosť by ma označila za tragéda a uviedla by, že moje reči sú výplodom bujnej fantázie a nie sú ničím podložené. Tak by som predložil dôkazy – zábery z družice, ktoré by potvrdzovali moje slová. Označili by ich za falošné retuše a mňa by nazvali podvodníkom a klamárom. Obrátil by som sa preto na organizáciu, ktorej prístroje dané fotografie zhotovili – na NASU. Tá by následne vyhlásila, že nikdy žiadne takéto fotografie nezhotovila a že materiály, ktoré vlastním sú podvodom. Čo z toho vyplýva ? Nič ! Ľudia by sa s nezáujmom aj naďalej venovali svojím „dôležitým“ veciam, kto zachráni mačku zo stromu a na moje „hlúposti“ o tom, že ľudstvo v minulosti osídľovalo iné planéty nikoho nezaujímajú.

Dosť bolo príkladov, prejdime k realite. V súčasnosti sa nám z viacerých zdrojov akoby roztrhlo vrece s materiálmi ohľadom rôznych nálezov – či už na Zemi, tak na Marse ale aj na Mesiaci. NASA síce odmietla kauzu Mars (vieme dobre prečo), ale oficiálne priznala kauzu Mesiac a po takmer 40-tich rokoch odtajnila a zverejnila verejnosti videozáznamy a zábery tak družíc, ako aj viacerých pozorovaní a aj samotné zábery prvých kozmonautov na Mesiaci (prvých ako prvých – pozn. autora). Tieto materiály boli rôznymi testami označené odborníkmi ako autentické, čo jednoducho bez milosti dokazuje, že sú pravé. Čo nám ukazujú ? Ukazujú nám neznáme teleso na povrchu Mesiaca, staré podľa expertíz asi 1,5 miliárdy rokov. Celé teleso je pokryté ornamentami, ktoré sú v celom prípade veľmi dôležité. Práve ony ornamenty sú kľúčom k celej hádanke. Grafológovia z celého sveta sa jednohlasne zhodli na tom, že ornamenty sú totožné s ornamentami starovekých civlizácií na Zemi. To ste sa však už asi mohli dočítať v rôznych článkoch...napríklad aj na našej stránke. Tento článok má za úlohu niečo úplne iné, ako informovať o nálezoch na Mesiaci. Schválne....tipnite si, aká bola reakcia verejnosti na tieto odhalenia ? ŽIADNA ! Vidíte dobre – žiadna !
Následne k mojím dvom otázkam zo začiatku príbehu pripájam aj tretiu:

Prečo NECHCEME vedieť pravdu ?

Prečo máme tak odmietavý postoj aj k iným teóriam o vzniku a predovšetkým histórii nie len našej civilizácie, ale aj bytia ako takého? (kde je napísané, že sme prví na tejto planéte ? – práve naopak...všetko nasvedčuje tomu, že nie sme). Odpoveď na našu históriu nenájdeme v Biblii, ani v Koráne...nájdeme ju práve tu. Prečo ju nechceme poznať ? Prečo je táto téma tak tabuizovaná na celom svete ? Prečo sa nechávame sýtiť klamlivými informáciami ? Stačí nám to ? MNE NIE ! CHCEM POZNAŤ PRAVDU – akákoľvek bude ! Neviem ako ostatní, ale ja sa neuspokojím s tvrdením – sme z opice !

Nehovorím, že pravda je taká, alebo onaká – akákoľvek však je, nie je taká, akú ju poznáme. Je len na nás, či za skutočnou pravdou pôjdeme, alebo to necháme len tak plávať....

Obľúbené príspevky z tohto blogu

UFO kluby na Slovensku

Časová slučka

Zvláštne schopnosti Tibetských lámov