Časová slučka

Príbeh číslo 1.

V roku 1979 sa jedno súkromné civilné lietadlo, v ktorom sa vracala americká folková skupina z koncertu zrazu z ničoho nič stratilo z radarov. V roku 1998 ho našli neďaleko miestneho letiska, dva metre pod zemou. Najväčšie rozčarovanie nastalo potom, ako sa po vykopaní zistilo, že celá posádka je nažive. Ako mohli pod zemou stráviť 19 rokov ? Cestujúci uvádzajú, že počas kľudného letu z ničoho nič nastala asi na 15 sekúnd obrovská tma a potom už len videli, ako do ich dverí vošli inžinieri, ktorí lietadlo vykopali spod zeme. V skutočnosti ubehlo 19 rokov, no v lietalde ubehlo len niekoľko sekúnd. Ako je to možné a prečo sa lietadlo našlo na úplne inom mieste, ako zmizlo ?


Príbeh číslo 2.

V roku 1991 videli ľudia v Anglickom mestečku Knowsley počas svätej omše prelietať nad svojimi hlavami lietadlo, ktoré v zápätí zmizlo z oblohy. Ľudia nám potvrdili, že išlo o lietadlo s nemeckými znakmi po svojom trupe, ktoré letelo veľmi nízko a po chvíli zmizlo. Ľudia v meste si dodnes myslia, že išlo o nakrúcanie nejakého vojnového filmu. Podľa našich informácií sa však v tomto čase žiaden film nenakrúcal.

Počas druhej svetovej vojny, v roku 1940 sa ocitla posádka jedného nemeckého bombardéru na čele s kapitánom Johanon Rauavom podivnej situácii. Bombardér smeroval na britské ostrovy a mal za úkol zničiť vojenské ciele v blízkosti mesta Coventry. Svoj cieľ ale nesplnil. Celá posádka bombardéru svorne tvrdí, že tesne pred plánovaným zhodením bômb v ich lietadle prudko ochladilo. Mysleli si, že vleteli do zlého počasia, a tak pokračovali v plnení úlohy. Zbadali pred sebou malé mestečko, ktoré bolo ku podivu nedotknuté vojnou a v jeho blízkosti stála veľká fabrika. Celá situácia trvala podľa výpovedí len niečo cez dve minúty. Nevideli žiadnu protileteckú obranu, a tak sa rozhodli zhodiť na mesto bomby, ale všetky závory uvoľňujúce bomby z ničoho nič zlyhali... Rozhodla sa okamžite vrátiť a tak znovu preleteli cez mračná a zrazu sa ocitli nad nejakou dedinou, kde sa im bomby zhodili na kapustné pole. Kapitán Rau mal celú oblasť odfotografovanú.

Jeho fotografie sú totožné s dnešným okolím mesta Knowsley. Továreň v tomto meste určite je, ale postavili ju až v roku 1970. Podľa Rema Grigorievského, fyzika z Inštitútu pre jadrový výskum v Dubne pri Moskve, ktorý sa zaoberal štruktúrou času, tieto udalosti svedčia o tom, že v okolí mesta Knowsley máme do činenia s "lokálnou časovou diskontinuitou", ktorú možno označiť za časovú slučku. čo sa teda dialo s nemeckými pilotmi? Bombardéry Luftwafe sa ocitli v budúcnosti, v deväťdesiatych rokoch. Ale ocitnutím sa v narušenej časovej štruktúre, mohli budúcnosť len vidieť, nemohli ju ovplyvniť. Preto bombardovanie fabriky pri Knowsleyi nebolo možné. Keď lietadlá vyleteli z narušeného časopriestoru, všetky mechanické zariadenia začali pracovať správne, čo viedlo k útoku na kapustné pole.

Zdroj: MTG.sk

Obľúbené príspevky z tohto blogu

UFO kluby na Slovensku

Atómová bomba - novodobý vynález, alebo antická zbraň ?